De 5-seconden trick voor hr vacatures

Wij zijn op zoek naar ons andere collega welke het team komt versterken vanwege ongeveer 10 uur ieder week.

We bestaan op zoek naar iemand die het bedieningsteam wil komen versterken. Expertise kan zijn gewenst, affiniteit met een Thaise keuken ons pre. We zoeken iemand welke dit Nederlands goed beheerst, gastvrij kan zijn en flexibel inzetbaar kan zijn.

Ben je naar aanleiding betreffende deze vacature net zo geïnteresseerd in het als wij in je, vervolgens hoop je het we snel ons afspraak kunnen maken vanwege toelichting betreffende allebei de kanten! Email in het geval figuur woensdag 18 april jouw CV en motivatie tot lees verder@hetpakhuisgroningen.nl.

Wij leveren een boeiende functie in een informele werkomgeving aangaande ons ambitieuze bedrijf welke volop in beweging is. Dit salaris kan zijn conform horeca CAO . Voor meer informatie aan die functie kan u contact opnemen betreffende een heer Naastwonende (050) 3116951

Je raakt dit visitekaartje over ons wereldkeuken eethuisje en dat vraagt teneinde gedrevenheid en servicegerichtheid. • We vragen ook niet om oefening, doch wel de bereideid om te leren en hard te werken.

Je werkt tot 30 uur ieder week mits oproepkracht. Dit werk kan zijn met name in de middag en schemer, maar nimmer op zondag. Jouw kunt ieder direct aan een slag.

Je raakt dit visitekaartje betreffende het wereldkeuken eethuisje en dat vraagt om gedrevenheid en servicegerichtheid. En teneinde:

Het juist afhandelen hiervan kan zijn tegelijkertijd een grote factor. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk het de gasten klantvriendelijk geholpen worden. Tevens beluisteren er diverse website hier schoonmaak werkzaamheden bij bijvoorbeeld dit schoonmaken betreffende een toiletten tijdens & na de feesten.

Eetcafé Moeke Vaatstra is ons intiem en sfeervol Eetcafé, gelegen in een met de leukste dorpjes over Groningen, Zuidwolde. Wij bestaan 6 dagen ieder week open voor lunch, borrel, buffet, buffetten en partijen en beschikken aan een omvangrijk terras.

Ons hippe restaurant op ons A-locatie; Echt salaris; Werken in een juist en gedreven team; Gelegenheid om via te groeien in de functie

Verder ben jouw verantwoordelijk wegens een kassa en de personeelsplanning. De vacature kan zijn wegens plusminus 38 uur ieder week anti ons marktconform salaris. Een overige arbeidsvoorwaarden worden in een persoonlijk gesprek besproken. Functie-eisen:

- Trivium is op speurtocht naar lieden die via een invalpool geraken uitgezonden teneinde invalwerk te doen. Via die weg bestaan er ook kansen op vaste banen. Klik op deze plaats voor behulpzame feiten.

Ingeval medewerker bediening ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Je zorgt ervoor het ze dit voor Eetcafé Veenomenaal tot een zin beschikken over.

Ben jij geïnteresseerd en heb jouw vragen, of wensen zijn je gelijk solliciteren? Jouw kunt aanraking met het opnemen via Facebook of e-mailen naar lees verder@oblomovgroningen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *